За връзка с нас

5000 Велико Търново

ул. Краков 5 А

сервиз:   0888 821 089

магазин: 062 64 98 10

office@glushkov-service.com

glushkov-service

пн.-пт.: 09:00-13:00ч.

съб-нед: почивни дни


Нашата фирма е създадена през 1993г. с основна дейност сервиз на електронна и бяла техника . През годините конюнктурата на пазара се промени и за да бъдем полезни все повече на нашите клиенти разширихме дейността като от 1999г. започнахме да работим и в областта на климатичната техника ,слънчеви системи и ВЕИ.

Европейските и световни тенденции за енерго ефективни системи са нашето кредо. Това е мотива да работим усърдно за предлагане на пазара на термопомпенни системи както за битови  така и за промишлени нужди. Високотехнологичните и интелигентни климатични системи постигат до 75% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните . Предлаганите от нас климатични системи са на високо ниво като технологии,иновации,дизайн и могат да задоволят и най високите изискания на клиентите.

Не са малко клиентите които искат да „дръпнат шалтера” на енергото поне за елементарни нужди-като битова гореща вода /БГВ/. Тук разходите обаче никак не са малко. Това го показват елементарните сметки. В отговор на това ние предлагаме широка гама от слънчеви системи които мога да задоволят всички нужди,от еднофамилна къща до хотели или промишлено приложение.

В аспекта на горното не са за пренебрегване и малките фотоволнаични централи за собствени нужди и вятърните генератори. Приложението им е многообразно ,като осветление на градини, къщи с ограничена енергийна консумация, отдалечени обекти, каравани и т.н.

Всички изброени до тук енергоспестяващи системи са особено актуални сега а като се има в предвид постянното поскъпване на тока просто коментариите стават излишни!

Избирайки нашата фирма Вие направихте първата правилна крачка защото при нас ще получите най правилната техническа консултация, професионализъм, коректност и опит натрупа през годините.

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ:

  • 1.Дистрибуция и продажби на климатични и слънчеви системи.
  • 2.Консултации и проектиране.
  • 3.Професионален монтаж.
  • 4.Гаранционно , извънгаранционно и профилактично сервизно обслужване

Защо Глушков сервиз?

  • Разбиране нуждите на клиента
  • Качество и бързина на работа
  • Квалифициран и любезен персонал
  • Надеждност на системите
  • Конкурентни цени